Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Загальні положення

Мережа магазинів «Килимовий Ярмарок», яка діє відповідно до вимог законодавства України, приймає на себе зобов’язання стосовно захисту персональних даних осіб, які відвідали цей сайт (далі – «Сайт»), у зв'язку з чим захищається конфіденційність персональних даних, тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання Сайту кожному користувачеві.

У цій Політиці конфіденційності (далі – «Політика») встановлено порядок здійснення «Килимовим Ярмарком» обробки та використання персональних даних.

«Килимовий Ярмарок» дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від користувачів Сайту.

Використовуючи даний Сайт, Користувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики.

Перед початком використання Сайту просимо ознайомитися з цією Політикою.

Реєструючись на Сайті, у застосунках чи програмних інтерфейсах, Користувач підтверджує те, що ознайомлений з умовами цієї Політики конфіденційності, зокрема і з метою обробки персональних даних, зазначених у цій Політиці, і правами, наданими суб’єктам персональних даних та використання персональних даних «Килимовим Ярмарком».

Інформація, що розміщена на Сайті, охороняється діючим законодавством України. Тиражування,  переклад, запис в архіві, копіювання на інші електронні носії інформації, яка розміщена, заборонена.

 

Збір та використання персональних даних

При використанні користувачем Сайту «Килимовий Ярмарок» здійснює обробку даних користувача.

При відвідуванні Сайту фіксуються входи до системи. Інші відомості стосовно трафіку користувача не обробляються і не зберігаються. «Килимовий Ярмарок» збирає дані про статистику відвідування Сайту. Такі відомості можуть містити лише інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість знаходження на Сайті.

Користувачі не зобов'язані надавати Персональні дані для перегляду публічних сторінок Сайту. Надання Персональних даних для зазначених цілей не є обов'язковим, проте, якщо користувачі не нададуть необхідні дані, вони не зможуть в повному обсязі скористатися відповідними послугами Сайту.

 

Обробка персональних даних

Обробка даних здійснюється за допомогою таких процедур, технічних та електронних засобів, які підходять для захисту конфіденційної інформації та безпеки даних і включають в себе збір, запис, організацію, зберігання, консультацію, розробку, зміну, підбір, пошук, формування, використання, поєднання, блокування, обмін, розповсюдження, стирання та знищення даних, включаючи поєднання двох або більше таких заходів.

 

Цілі використання персональних даних

Персональні дані користувача використовуються в цілях забезпечення надання доступу та користування сервісами Сайту.

 

 

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються терміном не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.


Використання файлів cookie

Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача.

Звертаємо Вашу увагу, що: при повторному відвідуванні користувачем Сайту, дані файлів cookie оновлюються; у більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне зберігання файлів cookie на пристрої користувача; відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

«Килимовий Ярмарок» дбає про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним. Для цього «Килимовий Ярмарку» необхідно за допомогою файлів cookie проаналізувати переваги і інтереси користувачів. Такий аналіз допоможе «Килимовому Ярмарку» поліпшити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію Сайту.

 

Управління файлами cookie:

Основні веб-браузери налаштовані на автоматичний прийом файлів cookie. Для того, щоб їх відключити скористайтеся функцією довідки в своєму браузері. Довідку можна викликати через меню або за допомогою кнопки F1.

 

Взаємодія «Килимовий Ярмарок» з третіми особами стосовно персональних даних

«Килимовий Ярмарок» не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці.

 

Захист персональних даних

«Килимовий Ярмарок» використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. «Килимовий Ярмарок» забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому або незаконному розголошенню або обробці такої інформації та даних, їх випадковій втраті, знищенню або пошкодженню.

Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

 

Умови доступу до персональних даних

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди користувача, наданої володільцю персональних даних, на обробку цих даних або відповідно до вимог закону. Доступ користувача до даних про себе здійснюється безоплатно.

 

 

 

Права суб'єкта персональних даних

«Килимовий Ярмарок» доводить до відома користувача про його права як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

Зміна Політики

«Килимовий Ярмарок» залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності.

До цієї Політики періодично та без попереднього повідомлення користувача про таке можуть вноситись зміни та доповнення, у тому числі, при зміні вимог законодавства. У випадку внесення істотних змін до цієї Політики «Килимовим Ярмарком» буде розміщено повідомлення на Сайті та зазначено термін набрання цими змінами чинності.

 

У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності звертайтеся на нашу електронну пошту: _____________________


Напишіть нам

mail